Categories
Singapore

Singapore

zgarie norii din zingapore

singapore panorama

Ma doare nitel capu dupa ce m-am uitat tuoata ziua cu ochii’n soare spre acoperisurile zgarie-norilor.

Blocuri semetze dar si strazi largi, parcuri aerisite. Curat, placut & civilizat. Poate si pentru ca au niste amenzi consistente pentru cam orice, incepand de la aruncarea mucurilor de tigara aiurea. De-aia aici oamenii nu scuipa guma e mestecat pe jos, nu arunca mucuri de tigara si nici macar nu prea trec strada pe rosu. Altfel, frumos la ei la Singapore.

Totusi, in spatele zgarie-norilor sunt eu :) si va scriu acum din Little India, unde viata musteste cand vine-ntunericul. Stradutze pline, tarabe la orice pas si mai ales muzica dragalasa din India. O harmalaie simpatica.

little india singapore

Uitasem sa va spui: barbatilor indieni li se pare natural sa se tina de mana pe strada, neconsiderand ca asta ar fi ciudat in vre-un fel sau ca le-ar stirbi heterosexualitatea. +

6 replies on “Singapore”

Am locuit cateva zile in Little India (si cateva luni in China Town, dar asta e alta poveste) si obiceiul barbatilor de a se tine de mana m-a freaked out. :)

e pestrit si mi s-a parut cel mai “neingrijit” din Singapore, dar in 3 saptamani nu am vazut barbati tinandu-se de mana… posibil sa nu ma fi uitat eu atent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *