Categories
Kuala Lumpur

KL sex market

KL este unul dintre putinele locuri unde prestatorii din industria sexuala sunt mai mult baieti decat fetite. De fapt transsexuali. Nu stiu de ce, daca are legatura cu Islamul. Fetele nu au voie sa umble prea descoperite asa ca ar da asa ca ar da faliment imediat :) Pe de alta parte, autorii Coranului n-or fi fost suficient de proroci incat sa lase instructiuni clare in privinta transsexualilor.

Auzisem, dar am tinut sa si vad. Si n-am fost dezmagit :) Initial, trecand pe langa o domnisoara mai aveam dubii, dar la scurt timp dupa ce a trecut de mine, am auzit o injuratura? cu o voce suficient de baritonala. Si cand m-am intors, tanara aplica un sut in posterior unui aurolac (care probabil se luase de ea) cu niste gesturi foarte masculine. Pe de alta parte, avea picioare frumoase :)

La urmatorul colt, alta domnisoara imi zabeste, sunt gentleman, nu puteam sa nu zambesc si eu inapoi – era doar un gest de politete. Prea tarziu. Hi, I just wanna talk to you. Where are you form? I give you a nice blow-job!. Foarte amabil, ce sa zic. Dupa toate aparentele strainii sunt bine-primiti prin partea locului. Sunt insa ferm convins ca mai am inca mult de experimentat pe taramuri heterosexuale, altfel postul asta ar fi fost mult mai interesant :)

6 replies on “KL sex market”

faptul ca toate fetele imi zambeau m-a pus si pe mine pe ganduri in prima faza :) dar de transexuali nu stiam si nici nu am aflat cand inca eram in KL.

In Singapore e mai civilizat. Insa in Malaezia, mai ales in orasele mai mici, incepi sa te obisnuiesti sa fi salutat pe strada doar pentru ca esti alb, am primit hello-uri si din masini in trecere :)

@dani: KL e un oras scump :)

Operatiile estetice e la ieftinescu in Asia. Sunt si promotii de genul: Vii cu fica si ii dam 10 la suta discount. Sau iti faci ochii si nasu e la jumatate de pret plus bonus urechile. In Corea toate fetele arata ca Michael Jackson, sunt innebunite dupa operatii. Mamele se roaga de fiice sa se duca sa se “aranjeze”.
Indonezia e plina de transexuali, Malaezia la fel ….da si arata bine de tot incat iti trebe un ochi format sa-i vezi….dar e plin, peste tot, nu doar in centru…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *