Categories
Malaysia quickies

Quick update

in junglaTrebuia sa pun mai multe poze, dar inca n-am apucat. Sper mai incolo.
So:

Pe insula a fost tres gigea. Ne-am dat prin jungla de ne-am si ratacit. O sa revin cu un post dedicat – intre timp am mai pus niste poze aici; alte cateva la Hana

Am depus cerere de viza pt Thailanda :)
La inceputul sapt viitoare sper sa dau o tura prin Singapore, dar nu stiu daca-mi iese.

muslim beach babes

Tot incerc sa obtin un refund la biletul de Singapore pe care m-au fortat sa-l cumpar la Istanbul (pe 20 sunt in Malaezia, pasaportul e la ambasada Thailandei, si pana-n singapore pot sa ajung cu autobuzul, cu 10$ or so) Vorbesc de cateva zile la telefon cu niste turci dragalasi, foarte politicosi da care nu inteleg o iota engleza.

finger lickin good

O mare parte din felurile de mancare de pe-aici au gust de peste, pana si grisinele/chipsurile. Chiar daca ceri mancare non-spicy, asta inseamna doar ca-ti incerci norocul :)
Trebuie sa recunosc, spre rusinea mea, ca sunt destul de conservator cu mancarea – nu experimentez pe cat as fi crezut. Dupa cum arata unele farfurii, o parte din artizanii bucatari de pe-aici iau puiu, il jumulesc, il spala (probabil), il fac in 4 cu satarul, dupa care-l arunca in oala. In plus, la orice colt de strada e o duduie sau un nene cu un fast-food improvizat – cateva oale pe o taraba.

Sunt de 10 zile in Malaezia da inca n-am vazut politist fara mustata :) – probabil ca e semn de competenta, intelepciune & seriozitate :)

Tot uit sa va spun da e foarte important: aici alcoolul e neplacut de scump, si nu se regaseste neapara in meniuri din baruri / cafenele – la supermarket o sticla de bere e ~4USD

malaysian monkey

shark attack

Mc Do Malay

5 replies on “Quick update”

deja pun cate o bere pe saptamana in frigider, ca ma gandesc ca o sa ai multa sete de bere cand te intorci…si sa le am pregatite sa ti le fac cadou:D.

Paxule,
so: mancarea nu prea, kuala lumpur nici atat, de buddha nu poate fi vorba. Pronosticul meu e ca vei vedea multe si vei sta mai mult decat ai planuit initial. Ce incepe plicticos nu poate continua decat haotic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *