Categories
Sri Lanka tranzit

Hello Sri Lanka

Servant's quarters
Servant’s quarters

‘Yes sir, we have, good clean room for $15’.
‘Got any cheaper?’
‘Oh, we have a special room for you sir’

Și așa am ajuns la camera de $8, după toate aparențele undeva în servant’s quarters – ieftin și murdărel (deși poate nu se vede în poze), exact așa cum am cerut :)

După ce, întru supriza și dezamăgiream-mi îmi petrecui mai toată iarna la rece (vezi Formicidae vs Gryllidae –  La Fontaine, Jean de – 1668[ref] The Ant and the Grasshopper, La Fontaine via Aesop – în original e de fapt Greierele și Lăcusta[/ref]) un mail de la Adioso mă anunță că drumul optim (ieftin) spre Asia de SE trece prin Sri Lanka, via FlyDubai (OTP-DXB – €274) și AirAsia X (CMB-KUL – €45). Nițel mai ieftin pe motive de Vallentine’s bănuiesc.

Cheap hotel room in Puttalam
Cheap accommodation in Puttalam

Așa că iată-mă la două săptămâni later în Puttalam, după ce m-am plimbat 10 zile cu 3 amice (via Darmasiswa), câteva zile de capul meu, mai pitit de circuitul turistic default, ca să-mi fac o părere despre cum trăiesc oamenii locului.
Normal ar fi să mă laud cu temple și plaje dar din experiența anterioară a hărniciei pe blog, mai bine scriu când pot – ca să marchez momentul – că altfel uit – mi-am propus măcar un post per țară ca să nu ignor de tot blogul, ca în ultimii ani.  Îmi propun în continuare să revin cu povești despre Sri Lanka da n-ar fi prima dată când mi-am eludat promisiunile :)

PS. De curiozitate, mai urmărește cineva feed-ul ăsta, old school, pe RSS?
PS2. Și niște poze: Bits of Ceylon @fb – [work in progress]

2 replies on “Hello Sri Lanka”

There’s no school like the old school, and I’m the fuckin’ headmaster. Asa aflu pe unde te mai plimbi. RSS rocks!

+1 pentru RSS. Personal nu urmaresc nimic care nu ofera suport pentru el intrucat nu vad alternative la fel de convenabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *