Hello Sri Lanka

Servant's quarters

Servant’s quarters

‘Yes sir, we have, good clean room for $15’.
‘Got any cheaper?’
‘Oh, we have a special room for you sir’

Și așa am ajuns la camera de $8, după toate aparențele undeva în servant’s quarters – ieftin și murdărel (deși poate nu se vede în poze), exact așa cum am cerut :)

După ce, întru supriza și dezamăgiream-mi îmi petrecui mai toată iarna la rece (vezi Formicidae vs Gryllidae –  La Fontaine, Jean de – 1668[ref] The Ant and the Grasshopper, La Fontaine via Aesop – în original e de fapt Greierele și Lăcusta[/ref]) un mail de la Adioso mă anunță că drumul optim (ieftin) spre Asia de SE trece prin Sri Lanka, via FlyDubai (OTP-DXB – €274) și AirAsia X (CMB-KUL – €45). Nițel mai ieftin pe motive de Vallentine’s bănuiesc.

Cheap hotel room in Puttalam

Cheap accommodation in Puttalam

Așa că iată-mă la două săptămâni later în Puttalam, după ce m-am plimbat 10 zile cu 3 amice (via Darmasiswa), câteva zile de capul meu, mai pitit de circuitul turistic default, ca să-mi fac o părere despre cum trăiesc oamenii locului.
Normal ar fi să mă laud cu temple și plaje dar din experiența anterioară a hărniciei pe blog, mai bine scriu când pot – ca să marchez momentul – că altfel uit – mi-am propus măcar un post per țară ca să nu ignor de tot blogul, ca în ultimii ani.  Îmi propun în continuare să revin cu povești despre Sri Lanka da n-ar fi prima dată când mi-am eludat promisiunile :)

PS. De curiozitate, mai urmărește cineva feed-ul ăsta, old school, pe RSS?
PS2. Și niște poze: Bits of Ceylon @fb – [work in progress]comentarii

 1. florin

  Salut, eu inca urmaresc feedul rss :)
  Si astept cu interes detalii despre calatoria ta in Sri Lanka, mai ales ca intentionez sa ajung acolo in toamna.

  F.

 2. Vic

  There’s no school like the old school, and I’m the fuckin’ headmaster. Asa aflu pe unde te mai plimbi. RSS rocks!

 3. Cristi Z

  +1 pentru RSS. Personal nu urmaresc nimic care nu ofera suport pentru el intrucat nu vad alternative la fel de convenabile.

 4. BestColby

  I see you don’t monetize dordeduca.ro, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month with new monetization method.
  This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details simply search
  in gooogle: murgrabia’s tools

 5. woutfDIkJMLK

Leave a Reply