Categories
Indonezia Kalimantan

In vizita

Intr-una dintre zile, in drum spre un izvor termal am fost abordati de doi pusti in geaca de blugi care s-au recomandat ca politisti, desi aratau ca doi pusti in geaca de blugi.

Ne-au rugat frumos sa trecem pe la politie, sa ne vada si sefu’ la fata, c-asa-i obiceiul. Le-am explicat relativ politicos ca e departe de intentia mea sa ma opresc in fiecare sectie de politie de pe drum. Au plecat de-abia dupa ce le-am zis sa se duca, ca vin eu mai tarziu :)

Doua zile mai tarziu, inapoi in Barabai, am fost chemati din nou (la alta sectie) la politie si de data asta a trebuit sa ne ducem. Am stat vreo doo ore, timp in care Iful s-a dus acasa sa ne recupereze pasapoartele. Ca sa mai rupem plictiseala, am fost invitati sa vizitam celulele unde raulegiuitorii ne-au intampinat pasnici si zambitori, bucurosi de oaspeti.

La plecare, dupa cele 2 ore umplute de politetzuri plicticos-amuzante si povete sfatoase din partea aparatorilor legii, m-am uitat pe unul din cele doua monitoare din camera comandantului, banuiesc calculatorul diviziei antipiracy si bune maniere in mijlocul unei investigatii pe internet: Brutalzone: Dude vomits in bitches ass. Download complete. Incearca sa nu razi cand vezi asta. Dar am reusit pentru cateva minute pana la plecare. Asta mi-a redat increderea in aparatorii legii din Indonezia, la curent cu cele lumesti gata sa infrunte criminalitatea online.

One reply on “In vizita”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *