Categories
Kuala Terengganu

Kuala Terengganu

Kuala Lumpur e interesant dar m-am cam plictisit. Zgarie nori, mall-uri noxe – nu tocmai cum scria in brosurile cu Malaezia :) Asa ca am fost foarte incantat la plecarea de azi-noapte spre Pulau Perhentian Pulau inseamna insula in malay.

Am ajuns azi-dimineata pe la 6 in Kuala Terenggan de unde urma sa luam alt autobuz pana la vapor. Pana sa se lumineze, am atipit putin pe o banca pe faleza. La trezire, ca-n filmele SF, (aproape) nimeni pe strada. Soare, pace si liniste totala. Am aflat ulterior ca am nimerit intr-o sarbatoare – Hari Raya (sfarsitul Ramadanului). In consecinta nimeni nu munceste si suntem blocati in Kuala Terengganu un orasel/satuc traditionalist cu iesire la mare – oricum mult mai placut decat in KL.

Am gasit singurul hostel de-aici, Ping Anchorage Travellers Inn ne-am cazat si am iesit la plimbare de recunoastere. Intre timp a inceput ploaia zilnica (e perioda musonului) si m-am adapostit la un Cafe Internet. Ma indoiesc c-o sa gasimt Wi-Fi in urmatoarele zile, asa ca pozele o sa le uploadez ulterior.

Gata, s-a oprit ploaia, ies sub soare la plimbare.

PS. Intre timp, in jungla Malaeziana, Bradut pozeaza maimute.

6 replies on “Kuala Terengganu”

wah! manglish, singlish, all the same, lah! you should understand liao :P

vezi ce fac mmorpg-urile din om…

PS: da-te cu gel pe par, sa nu pari jinjang =))

@doru: in loc sa te folosesti de plecarea “inginerului” si sa te combini la un revelion in Sumatra, tu vrei sa il tragi spre refugiile tale inghetate…

Salve px,

am doar o observatie: mai sus ziceai: Intre timp, in jungla Malaeziana, Bradut pozeaza maimute. Si urmeaza niste poze cu bastinasi ;-)

dar bradut chiar poza maimute, spre linistea mea..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *