Buba

Pe-aici toata lumea se plimba cu motoreta,  costa 150 BAHT pe zi (~5$).  Pret in care nu intra si casca, de altfel, pe o insula tropicala totu e vesel si frumos, toata lumea zambeste, accidentele nu par sa faca parte din acelasi film. Sau asta e parerea celor de la centrele de inchiriere.

Cert e, ca dintr-un  – era prima data cand ma dadeam cu motoreta – io m-am bushit. Prima data pe o panta cu noroi proaspat si suculent, a doua pe asfalt, intr-o curba cu nisip. Insa nimic irecuperabil :)

Bratul drept poarta cateva decoratii prin locurile esentiale, pe umar imi lipsesc cativa cm2 de epiderma – si ma dor nitel articulariile de fiecare data cand ridic sticla de bere :)

kukuxumusu tshirtSi m-am bushit unul din tricourile preferate (kukuxumusu) . sa se bucure Manciuc, (stie el cine :P)

Later Update:  Am aflat ca exista deja expresia de Koh Phangan Tattoo, deci macar nu sunt singurul :)  Please note that having a “Koh Phangan Tattoo” is a very well known expression on the island for scaring left by motorcycle accidents

Am ratat FMP da, drept consolare, dupa ce parasesc tastatura ma duc la Half Moon Festival care pare si el suficient de popular.comentarii

 1. oani

  poze cu bubitza?

 2. alex

  asta era, sa-mi arat beteshugurile pe internet :)
  buba #2 e ca a trebuit sa platesc #2000 BAHT in plus pt zgarieturi.

 3. oani

  well..am o adresa de mail, si numai eu o citesc..so ia trimite sa vad buba!!!
  chestia cu banii..nasol…da nah ai cu ce te lauda:))).

 4. verde

  vezi mai! nu aveai nevoie de cursurile alea de moto din CT. te descurci si fara :))

Leave a Reply