Categories
Thailanda

Buba

Pe-aici toata lumea se plimba cu motoreta,  costa 150 BAHT pe zi (~5$).  Pret in care nu intra si casca, de altfel, pe o insula tropicala totu e vesel si frumos, toata lumea zambeste, accidentele nu par sa faca parte din acelasi film. Sau asta e parerea celor de la centrele de inchiriere.

Cert e, ca dintr-un  – era prima data cand ma dadeam cu motoreta – io m-am bushit. Prima data pe o panta cu noroi proaspat si suculent, a doua pe asfalt, intr-o curba cu nisip. Insa nimic irecuperabil :)

Bratul drept poarta cateva decoratii prin locurile esentiale, pe umar imi lipsesc cativa cm2 de epiderma – si ma dor nitel articulariile de fiecare data cand ridic sticla de bere :)

kukuxumusu tshirtSi m-am bushit unul din tricourile preferate (kukuxumusu) . sa se bucure Manciuc, (stie el cine :P)

Later Update:  Am aflat ca exista deja expresia de Koh Phangan Tattoo, deci macar nu sunt singurul :)  Please note that having a “Koh Phangan Tattoo” is a very well known expression on the island for scaring left by motorcycle accidents

Am ratat FMP da, drept consolare, dupa ce parasesc tastatura ma duc la Half Moon Festival care pare si el suficient de popular.

4 replies on “Buba”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *