Categories
Pulau Perhentian

Am ajuns

perhentian islands

Acum e momentul sa ma pizmuiti. Talpile-mi sunt gadilate de nisipul tandru al unei insule tropicale iar crestetul mi-e mangaiat de razele soarelui, filtrate de frunzele unui palmier.

Va scriu de pe Pulau Perhentian, 2 insule mici in Marea Chinei de Sud, despartite de 500m de apa. Sunt acoperite de jungla, care ajunge pana la malul stancos al marii, cu exceptia catorva mici golfuri cu plaje. Exact ca-n brosurile agentiilor de turism.

perhentian island beach
pulau perhentian

Revin in curand cu mai multe poze & povesti.

6 replies on “Am ajuns”

Auzi,daca sunt numai 500 m cand bagi un sprint intre cele 2,ca in vremurile bune la dig,ca doar nu or fi rechini pe acolo … :D
Dupa cum zicea si Doru,cand te intorci?
Ca viata pare a fi cam scumpa si din cate te stiu nu te vad muncind pe acolo,doar ai plecat sa te simti bine si nu te vad decat cautand o viata boema.
Keep up the good spirit!

lasa mai baietul in pace… vrei sa-l omori?! oricum ultimile lui experiente acvatice au fost la dus sau poate in dimbovita…

sa nu uitam de ‘Shabla’ unde ne-a facut in sange pe toti coborand sub 7 m si stand si vreo 15 de sec pe acolo…

Bine ca ai scris. Zilele trecute am stat cu totii cu ochii pironiti pe blogul care nu se mai updata. La noi aici prin mahala, nimic nou. Doar nea Iulica (ne stii vecinul) a adus un transport nou, calorifere de fonta si niste telefoane paradite. Aaaa… si un motor de dacie.

da-te-n puii mei ca citesc acest mesaj cand afara ploua de si-ar taia pana si Bacovia venele uitandu-se pe geam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *