Categories
foto post-factum

World by foot

Oamenii draguti de la Mediaorg / Copacul de hartie au initiat o serie de intalniri de propaganda turistica cu plimbareti mioritici.

Se cheama World by foot. Poze, povesti si povetze despre destinatii exotice.

Am onoarea sa deschid seria cu o prezentare despre Indonezia.
Joi, 24 septembrie 19:00 @Verde Cafe – Str. Domnita Ruxandra nr 15, sector 2 [harta]

Cand descoperi cu adevarat o tara pe care o vizitezi: cand mergi la un “all inclusiv” si toate trairile iti sunt filtrate de confort si zambete platite sau cand, cu rucsacul in spinare strabati drumurile ei, vorbesti cu localnicii, mananci cu 2$/zi, vezi plaje pustii si monumente pierdute? Cu siguranta e o intrebare retorica…

Unii il numesc curaj, altii ii spun aventura… cert este ca vacantele “la picior” iti dau sentimentul unei libertati greu de imaginat. Fara multe planificari si cu un bagaj minimalist, te intorci acasa dupa una-doua-trei luni sau un an, cu sufletul si mintea pline de nou, lipsit de prejudecati si incarcat de dorinta de a descoperi o noua tara.

Meet the travelers

Peru, India, Thailanda, Cuba, Kenya, Cambogia, Noua Zeelanda… si multe alte tari in care s-a ajuns cu avionul, cu trenul sau cu motorul.

Ti se pare imposibil de realizat o astfel de vacanta?
Intalneste-i pe cei au reusit sa faca asta si afla cum.

Povestim peripetii, rasfoim albume cu poze, va raspundem la intrebari, ascultam muzica si gatim mancaruri inspirate din tara pe care o vizitam…

Joi 24 septembrie… vorbim cu Alex de la dordeduca.ro despre Indonezia

2 replies on “World by foot”

Puteai sa anunti mai din timp :( Veneam si eu pentru un satay ayam si o ceremonie de tip Tana Toraja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *