Categories
Indonezia Sulawesi

nord

Tahuna, Sangihe [3.5891°N, 125.4546°E] island, un grup de insulite cam in mijlocul oceanului undeva mai aproape de Filipine decat de Manado / mainland Sulawesi, de care nici google n-a auzit prea mult.

In registrul biroului de turism (foarte mirati de oaspeti) s-au semnat 2 oameni pe 2009 (4 luni). Maine Pananualeng beach dupa care insula Bukide unde cica sunt animale ciudate. Putin mai deparet si chair mai departe de lume ar fi Pulau Talaud, dar e un singur vapor pe saptamana, si nu ma lasa deadline-ul vizei.

Dupa care un vulcan subacvatic langa Mahengetang, si Pulau Siau.

5 replies on “nord”

sunt curios ce planuiesti dupa revenire. ai alte trasee in minte, sau te stabilesti acasa? oricum, deja esti un mare norocos :)

Pai intai o sa ajung in KL unde o sa fac planuri de bataie. Ma mai invart nitel in zona dupa care o iau (in zbor) spre ro. Estimez c-o sa apar in 2-3 luni.
Dupa ce vin inca nu planuiesc prea tare. In primul rand o sa ma-ngras – cu produse traditionale romanesti / europene care mi-au cam lipsit in ultima vreme. In primele luni planuiesc sa-mi parazitez prietenii si parintii si sa ma ocup de mici pet projects de care n-am avut timp si internet pe-aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *