Categories
Yogyakarta

mcdo sessions

Imi petrec cateva ore bune pe saptamana la McDo. Cum de ce?  Postere colorate, copilashii veseli, staff prietenos si atmosfera vesela. Toate astea si free wifi. (Cosmin, multumesc pentru link-uri studiez mai tarziu.)

Scolerii sunt trimisi de la scoala cu tema sa se afle-n vorba cu turisti vorbitori de engleza. Fix aceleasi intrebari si nelipsita poza de final. Asa ca la fiecare sesiune de mcdo nu scap fara 1-2-3 ‘interviuri’, cred c-am crescut in mod artificial statisticile privitoare la numarul turistilor Romani in Yogyakarta. Fac si io ce pot. Din acelasi capitol, m-am nimerit la Ziua Europei sarbatorita la centrul cultural francez din yogja. Europenii care s-au nimerit acolo au fost rugati, intr-un sublim moment de constiinta comunitara sa zica “happy bday europe’s day” in limba natala. S-a zis in engleza, spaniola, franceza, germana, olandeza, slovaca, ceha si romana.

+ Tocmai am primit pe mail ceva sa-mi aduca aminte de tara, ca sa nu pierd contactul cu cele de pe-acasa.

++ Tocmai observ ca spellcheckerul din Firefox habar n-are de McDonald’s (stie de Coca-Cola ). Sunt insa suficienti care s-au indragostit irevocabil de sarmul unchiului Ronald.

2 replies on “mcdo sessions”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *