Categories
Chiang Mai

Chiang Mai. Viata-ncepe dimineata.

Am ajuns in Chiang Mai la 3.30AM si a trebuit sa ma invart cateva ore pe strazi pana am gasit cazare, odata cu rasaritul soarelui.

Am gasit o camera de 100baht (~3$). Astept cu nerabdare somnoroasa ora 11 cand imi pot lua camera in primire si perna in brate. Pana sa se trezeasca cineva de la receptie am frunzarit Once While Travelling, povestea lui Tony si Maureen familia din spatele Lonely Planet.

Chiang Mai pare un oras dragalas, linistit (cel putin asa pare de dimineata) si binevoitor-turistic. Trotuarele si vitrinele sunt populate cu hostel-uri, shop-uri carti second-hand, puncte de inchiriat motociclete, saloane de masaj si oferte de jungle trekking.

And now, off to bed. Aici e 11, la voi e 6AM.

5 replies on “Chiang Mai. Viata-ncepe dimineata.”

Meamaaa, ce seamana Chiang Mai-wiki-photo cu decorul de la apocalypse now.
In alta ordine de idei, afla ca la o zi dupa ce matale ai defosat 100baht pentru camera-ti, our good new RON se duce lejer naibii, bifand azi depasirea pragului de 3.5 pt 1 euro. Asa ca save some baht for us!

Uite o veste buna. Pentru mine (egoist). Tocmai am fost informat despre calatoriile si mai avansate ale cardului meu de debit, prin Hong Kong si niste orase din Thailanda in care n-am calcat niciodata, spre deosebire de cardul meu, care s-a plimbat. Pret de fo 300 eur. Da ce mai inseamna 300eur in zilele noastre. Din ce in ce mai putin :)

cardul tau s-a plimbat fizic sau virtual? avem sanse sa recuperam? Stii tu, creditorii trebuie sa afle chestiilea astea :))

Cardul meu a plecat la plimbare de capu lui, ‘ajutat’ de vreun binevoitor. Vestea buna e ca nu mi-au disparut 300EUR ci doar fo 60. Cand am sunat sa anunt pierderea, tanti de la call-center mi-a zis si despre o achizitie de la un magazin din Hong Kong – unde inca n-am fost pana acum. De fapt era vorba de un bilet de avion cumparat online, facturat in HK, numai ca a uitat sa-mi zica aspectu asta. Asa ca moralul mi-a revenit la parametri normali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *