Categories
Bali foto Indonezia

Bali surfing (attempt)

bali waves surfing

I’m one of the dudes. One ot he surfer dudes, I mean. Eu plansa, valurile si oceanul :) In prima zi m-am dus sa ma uit cum fac altii. Kuta Beach, cea mai cunoscuta plaja de surf din Bali (si probabil una din cele mai cunoscute din lume, zic si io)

In a 2-a zi, mi-am luat plansa la subtioara, nu inainte de a adopta o atitudine fail-safe: fail expectancy. Istoria omenirii ne-a invatat ca pozitia bipeda nu se obtine cu una cu doua. La asta s-au adaugat si incercarile anterioare semi-reusite de windsurfing: am cumparat un windsurf acum vreo 3 ani, dar zace intr-un garaj, alaturi de motocicleta lui Fernando.

bali surfer

Cer innorat, atmosfera incarcata, baieti si fete pricepute, asteptau tacuti intre sesiunile de valuri cu fundu pe plansa, scrutand orizontul.

bali kuta beach

In prima zi am reusit o pozitie a arcasului, sau ceva apropiat de squatting, oricum nimic apropiat de pozitie bipeda, insa am parcurs multi pasi premergatori unui succes viitor: am fugit dupa valuri cu burta pe plansa, m-am lasat de multe ori dus de val, mi-am insusit vocabularul specific si mai ales atitudinea. Ce-mi mai lipseste e doar echilibrul :)

legian beachbali
kuta beach, bali
surfmobile surfboard transportsurfmobil

surfing in bali
bali, legian beach
padang bai, bali


bali

One reply on “Bali surfing (attempt)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *