Categories
posts

baie de multime

alex si copii
More (me) from Andrew

8 replies on “baie de multime”

bai, nu stiu ce ti-au facut aia acolo… dar arati mai matur (ca sa nu zic batran), serios, si…. oarecum trist :D

mda, zicea profa de fizica despre escu al nostru ca “asta ar fi avut nevoie sa mearga in armata”

Domnu’, mai traiesti? Mai da si tu un semn de viata ca nici online nu te-am vazut.
All the best!
HAI ROMANIIIIAAAAA!

Cu asa o multime nu numa’ ca te vezi bine dar pare si destul de safe (mai putiun nivelu’ de decibeli si, probabil, ceva insecte intime).

Nu vreau sa te supar dar arati ca un educator cu grupa mare….

Alminteri cred ca “pribegia” ta va avea, in final, mai multa si mai buna influenta decit armata mai ales daca nu uiti de prezervativ(e) ;-)

Sorin

Salutare!

Vad ca inca un roman ajunge prin locurile atat de dragi mie…Asia de SE. Cand ajungi in Vietnam, nu uita sa treci prin Diamond Plaza din HCM (e langa catedrala), iar poi sa iei salupa rapida catre Vung Tau unde vei ajunge cam intr-o ora. Eu am stat in Vung Tau un an de zile (2004-2005) si a fost superb! Te poti caza la Trung Dung Hotel, e pe langa BaCu street, iar pt 30 de zile vei plati cam 200$. Spui ca vii din partea lui Dan`oi din Romania :D. Iti recomand un restaurant bun: Plein Sud, langa port. Acolo o vei intalni pe Hong Hanh. Este patroana restaurantului si fost mea gagica. Din cate am inteles este libera inca si mare amatoare de europeni ;). O poti vedea in pozele mele. Vung Tau este una dintre “perlele” lor turistice.

Apoi, iti recomand sa mergi cu autobuzul pana la Nha Trang unde vei gasi plaje frumoase si VinaPearl o insula cu un parc de distractii si recifuri de corali. Fotografii frumoase poti fac in nordul Vietnamulu, la Ha Long Bay langa Hanoi. Din pacate inca nu am ajuns acolo, dar o voi face cu prima ocazie. Vezi ca poti gasi in grup de romani pe acolo la Dung Quat. Acolo se construieste o rafinarie.

Ca sa nu crezi ca vorbesc prostii te invit sa imi vezi fotografiile din Vietnam pe adresa: http://www.picasaweb.google.com/dan.cammeron

Bafta si ai grija de tine!
Dan

Multumesc. eram tocmai pe ce sa pasesc in Vietnam cand a trebuit sa ajung in Indonezia pentru bursa – s-a decalat data niceperii. Recomandarile tale raman insa valabile pentru o data ulterioara sau pentru altii cititori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *