Categories
Indonezia

Back to school

Zo, m-am plimbat, urmeaza o pauza aproximativa. Dar am o scuza: O sa ma joc in urmatoarele 6 luni prin in Indonezia in regim de viata studenteasca. Double the action, double the fun. Peter-panic :)

Yogyakarta, zice-se cel mai universitar oras din Indonezia. Eu am o bursa1 pentru studiat limba si cultura locului, la Universitas GadjahMada (UGM) / Inculs alaturi de diversi din diverse tari.

Am aplicat pentru bursa ca un basecamp in Indonezia. Sper sa ma pot invarti prin zona liber de limitarile limbii englezei. Pe de-alta parte, de-abia astept sa-ncep, nu m-as fi gandit ca o sa mai am o sansa la viata studenteasca, dar nah, good things come to random people :) Mi-am cumparat pantaloni lungi (n-am mai purtat in ultimele 5 luni, si nici inainte nu tin minte exact cand) si o sa ma duc sa-mi cumpar rechizite :) caiete, pixuri, guma, calimara, tot ce trebuie :)

___________
1 Btw, puteti si voi – pentru potentialii interesati, bursa e destul de usor de obtinut pentru Romani pentru ca nu prea stie lumea de ea (mi-e mi-a zis Hana),  ma refer la lumea care nu intra din greseala pe site-ul Ambasadei Indoneziei la Bucuresti si observa pe undeva prin pagina link-ul cu Darmasiswa RI Scholarship for year 2008-2009. E valabil pentru orce cetatean pana-n 35.

4 replies on “Back to school”

Salut, am aplicat si eu anul asta, iar peste o saptamana se dau rezultatele, chiar sper sa obtin bursa, m-am mai usurat cand am citit ca e destul de usor de obtinut, desi au trecut cativa ani de atunci, sper sa fie si acum usor de obtinut.
in rest, cum ti s-a parut toata experienta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *