Categories
Bali Indonezia tranzit

Salamat tahun baru! Quick update.

Sau la multi ani cum se zice pe-aici.

N-am mai scris de mult pentru ca sunt lenes si nu ma plictisesc prea tare (cum de fapt ar merita oamenii lenesi)

Anul Nou in Bali, alaturi de niste amici si o gloata vesela de CouchSurferi. 3 zile in Kuta, zona de backpackeri, petreceri (si foste atentate teroriste). Dupa care am inchiriat o motoreta si am sarit pe urmatoarea insula din vest, Lombok cu destinatia Gili Trawangan o insulitza de petrecareti. Suficient de mica incat sa fie inconjurabila intr-o ora de mers la pas si fara sa beneficieze de post de politie – de unde afluenta de petrecareti, buruieni si ciuperci. Lume multa de anul nou, insula mica, preturi de aproape 10 ori mai mari decat in sezon normal. Ceea ce a rezultat la o noaptea de revelion romantica pe plaja (bagaje lasate la Attila & Simon– kudos) si o a doua intr-un resort de lux – prin bunavointa unui prieten a unei prieten care ne-a tolerat cu generozitate lasandu-ne sa dormim in divanul din gradina.

Dupa care Kuta Lombok, dupa care inapoi in Kuta – Bali, dupa care o plimbare de 3 zile cu motocicleta prin orezarii si temple balineze. Cu Tiara, Fivi, Mariza (CS Jakarta crew) si Rene un neamtz campion autostopist de yacht-uri – in drum spre casa (parasita acum 4 ani).

Opriri notabile: Ubud, un satuc artistic – plin de galerii, temple si artist’s retreats (zilele astea, Sagmeister) – Bersakih, Mother temple of Bali. Acum o pauza de o noapte inapoi in Kuta unde a trebuit sa expediem grupul Jk si continuam plimbarea spre nord.

Daca va consoleaza cu ceva, ploua destul de des.

One reply on “Salamat tahun baru! Quick update.”

La multi ani! Sau Freues Neues Jahr, cum se zice p-aci pe unde haladuiesc eu (adica Hamburg). Ti-am aflat blogul pe care iti povestesti tu zilnic lenesele aventuri prin tari calde si umede ;) de la bob (the datanets man). Am devenit un pic fanul tau :) Tine-o tot asa!
A…si nu ma consoleaza ca ploua destul de des. Si aici e la fel, doar ca ploaia e ceva mai rece (afara sunt 3 grade – temperatura care cred ca tu deja ai uitat-o…) O sa incerc sa iti trimit si o poza sugestiva, indata de iti dibuiesc mailul…

Have fun!
Mircea (Precup) (Liceul Mircea, aceeasi generatie de actuali “veterani” insa la “A”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *